Nyheder

Grundejerforeningen for Humlebæk

Traditionen tro er det igen i år Grundejerforeningens for Humlebæk der sørger for, at Humlebæk også i år kan glæde sig over et smukt juletræ på Stationspladsen i anlægget mellem stationen og Humlebæk Strandvej.

Ligesom tidligere år har vi også i år hentet årets juletræ i en lokal Humlebæk have, og i år er træet fra Eva Løfstedt’s  gamle have på hjørnet af Amalievej og Hans Rostgaardsvej (læs nedenfor hvem Eva Løfstedt var). Hendes søn Per Raabo Løfstedt, der for et par år siden overtog ejendommen efter hans mor død, udtaler: ”Det ville have glædet min mor meget, at det grantræ som hun for mange år siden plantede i sin have, nu ender sine dage som byens juletræ”.

I år tændes juletræet af Forfatter og Teaterdirektør for Det Kgl. Teater Morten Hesseldahl, der har boet i lokalområdet gennem mange år.

Selve juletræstalen og den efterfølgende tænding af lysene foregår kl. 16, men allerede fra kl. 15:30 spiller Fredensborg Byorkester julemelodier, og som sædvanlig vil der blive omdelt et lille jule sanghæfte.

Humlebæk Dagcenter på stationspladsen holder i dagens anledning åbent, hvor der bliver solgt varm gløgg og æbleskiver, og dagcenterets brugere er også i år leveringsdygtige i hyggelige hjemmelavede små julegaver, og den populære cafe ”Mosters Kaffebar” lige ved Stationspladsen er naturligvis også åben.

Alt i alt en god og hyggelig tradition som varsler, at julen 2015 også i Humlebæk nærmer sig med hastige skridt.